Permanente ontharing voor mannen en vrouwen

verzorgd door SENZA CAPELLI LASERONTHARING Pascale 

Hoe werkt laserontharing?

 

​Permanente laserontharing is een cosmetische ingreep die wordt gebruikt om ongewenst lichaamshaar permanent te verwijderen.

De energie van de laserpuls wordt via het lichaamseigen pigment (melanine) tot in de kern van de haarwortels gebracht om daar omgezet te worden in warmte.

Hierdoor raken de haarwortels dermate beschadigd waardoor er geen nieuwe haarcyclus meer kan ontstaan. De omliggende huid blijft bij dit ontharingsproces onaangetast.

Enkel de haren in de anagene fase kunnen behandeld worden door middel van laserlicht , omdat enkel de haarzakjes van de haren in deze fase pigment(melanine) bevatten. Dit maakt meerdere behandelingen met intervallen van 6 à 12 weken noodzakelijk zijn.

Omdat de laserpuls het pigment in de haartjes nodig heeft om te werken , kunnen witte, grijze en blonde haren niet gelaserd worden.

Zet alvast volgende data voor de permanente ontharing in uw agenda:

18/12/2020, indien de regering de maatregelen versoepelt.

De afspraken dienen bevestigd te worden met een voorschot zodoende u zeker kan zijn van uw plekje. Kunt u niet komen die ene keer? Verwittig ons (Pascale of ik)  48h vooraf, zodoende wij de felbeheerde plekjes kunnen invullen.

Vergeet u te annuleren?  Dan zijn we genoodzaakt u te factureren met het betaalde voorschot.

Alvast bedankt voor uw begrip.

SCHOONHEIDSINSTITUUT JOLIE

Leopold Van Tyghemlaan 29 8400 Oostende
0478/506828

MAAK UW AFSPRAAK