Wat is dermabrasie?

Dermabrasie en echografie als huidverbetering.

Het is een intensieve machinale peeling met doel om dodehuidcellen los te maken van het huidoppervlak. Door ouder te worden vertraagt het natuurlijk proces, krijgt met sneller diepterimpels, vlekken en onzuiverheden. 

De huid wordt vacuüm gezogen en tegelijkertijd worden microkristallen op de huid gespoten. Door de kracht en de precisie van het toestel wordt elke mm deskundig schoongemaakt.Na deze behandeling vul ik met een ultrason (geluidsgolven en warmte) de perfect gereinigde huid op, met diepwerkende, high-tech serums , waarna er een zichtbaar en onmiddelijk effect te zien is. 

RESULTAAT: Men kan zo’n behandeling eenmaal doen of kiezen voor een kuur van meerdere. Hoe vaker je het doet, da’s met alles, hoe mooier en gezonder de huid, en het resultaat.

Rimpels, grove poriën, pigmentvlekken, littekens, doffe en vale huid kunnen aangepakt en verbeterd worden. Door de eigen celstimulatie aan te wakkeren en niet door beschadiging. 

LEEFTIJD? : Het advies luidt, vanaf 30 jaar.

In mijn instituut werk ik met cosmedische produkten die aanvullend ook thuis kunnen gebruikt worden. Een perfecte opvolging en behandelplan. 

Een zuivere huid is een mooiere en jongere huid

Sylvie Verbeke