permanente ontharing

Nooit meer waxen, scheren of epileren! Permanente, definitieve ontharing via ontharing met laser!

VVS laserontharing biedt de oplossing voor een zachte, gladde huid. Je voelt je vrij en je huid straalt! Dit is een droom voor iedereen…. VVS laserontharing bezorgt u een resultaat waar u alleen maar tevreden over kan zijn. Dit dankzij de Lightsheer diodelaser, wereldwijd erkend als de ‘Gouden Standaard’ voor permanente haarverwijdering, als door onze professionele, ervaren werkwijze.

De Lightsheer diodelaser wordt dankzij unieke eigenschappen door artsen en medische professionals beschouwd als de beste vorm van laserontharing. Het is momenteel de snelste en veiligste manier om ontharing te verwijderen. De Lightsheer diodelaser mag enkel bediend worden door opgeleide professionals die voldoen aan de allerhoogste eisen qua veiligheid van de patienten.

Permanente professionele ontharing

Dankzij onze jarenlange ervaring en gediplomeerde specialisten geven wij u een doeltreffende en veilige behandeling. Vrijblijvend geven we u uitleg over hoe laserontharing werkt, waar u moet op letten, etc… Als u in aanmerking komt voor laserontharing, bieden we u een gratis proefessessie aan.

Volgende data voor de laserontharing zijn; 26/6-7/8-18/9-30/10-11/12.

Bekijk gerust even onze prijzen